Carnavalsmotto voor Carnaval 2022 in Klaiendam

2 augustus 2021, 09:32


Lokaal Nieuws

KLAIENDAM/DUSSEN – Normaal maakt Prins Bies van Klaiendam op dinsdag met carnaval, zo rond de klok van twaalf uur, het motto bekend voor het volgend jaar.

Afgelopen jaar is dit niet gebeurd, omdat het coronavirus roet in eten gooide. Daardoor maakten De Klaitrappers het motto voor carnaval 2022 via hun eigen Facebookpagina bekend. Het carnavalsmotto in Klaiendam kent een rijke historie. “We steken er dun draak mee” was een van de eerste motto’s. Later kwam “We scheren alles over ene kam” nog voorbij of wat te denken van “Ut draait als nun tierelier” en enkele jaren geleden was dit “Krek Wak Wou”.

Ook dit jaar is een gezegde als carnavalsmotto. Het motto dient vooral ter ondersteuning van en inspiratie voor carnavalsactiviteiten van de Klaiendammers. In al haar wijsheid heeft de commissie carnavalsmotto besloten dat het motto voor carnaval 2022 luidt: “Wat in het vat zit, verzuurt niet!?”