Koor van Alles Wa uit Andel zoekt dirigent

23 juli 2021, 20:37


Regio Info

ANDEL – Gemengd koor Van Alles Wa is op zoek naar een nieuwe dirigent. Is dit de uitdaging die jij zoekt?

Het koor uit Andel is er voor jong en oud en telt 45 leden. Het repertoire bestaat uit heerlijke meezingers en hedendaagse pop in verschillende talen. Het is de doelstelling van het koor om gezellig en mooi met elkaar te zingen waarbij het koor voor iedereen toegankelijk is, ook zonder ervaring. Er wordt 2 keer in de maand gerepeteerd op maandagavond. Voor een optreden worden soms extra repetities gepland. Van Alles Wa treed op in verzorgingshuizen, bij korenfestivals, op privé feesten en bij lokale en regionale activiteiten. Het zeer gevarieerde repertoire past bij elke gelegenheid.

In verband met het vertrek van de huidige dirigente is men op kort termijn op zoek naar een nieuwe dirigent (m/v). Bent u nieuwsgierig of heeft u interesse? Neem contact op met Maria Hendrix via het e-mail adres mhendrixvzelst@ziggo.nl.