Brief van burgemeester Lichtenberg

23 juli 2021, 17:12


Lokaal Nieuws

ALTENA – Met het ingaan van het zomerreces bij de gemeente Altena wenst burgemeester Lichtenberg alle inwoners van de gemeente via een brief een vreugdevolle zomer toe. Maar hij wijst ook op voorzichtigheid omdat het coronavirus nog niet weg is.

Lichtenberg benoemt dat hij het ziet als zijn taak om u daar op te wijzen. Blijf voorzichtig en wees zorgvuldig met de keuze voor een vakantiebestemming luidt de boodschap. Zo moet het lukken om een nieuwe virusuitbraak in het najaar te voorkomen.

Op dit moment laat het coronadashboard van de Rijksoverheid zien dat de gemeente Altena een gelijk aantal positief geteste mensen heeft met het niveau van april en mei jongstleden, terwijl dit in juni bijna 0 was. Lees de volledige brief van de burgemeester op gemeentealtena.nl.