Coronauitbraak na stapavond in de Soos Almkerk

15 juli 2021, 22:36


Lokaal Nieuws

ALMKERK – In de Soos Almkerk zijn 9 juli verschillende mensen besmet geraakt met het coronavirus. Dat meldt de Soos in een bericht op sociale media.

De GGD roept op dat alle bezoekers van de feestavond zich laten testen, ook mensen zonder klachten en reeds gevaccineerden. De GGD zegt dat diverse corona besmettingen terug te leiden zijn naar de soos-avond van 9 juli. Deze avond organiseerde de Soos Almkerk een ‘we’re back avond’. “Een avond om het seizoen wat we sinds vorig jaar maart niet hebben kunnen afmaken nog even knallend afsluiten”, aldus de Soos. Er was deze avond sprake van kaartenverkoop en testen voor toegang.

“Wij als organisatie hebben er zoveel mogelijk aan gedaan om de veiligheid te waarborgen en toch open te kunnen. Het is spijtig dat dit achteraf niet voldoende blijkt te zijn geweest.” aldus de Soos.