Hoog knuffelgehalte in Wijkestein

6 juli 2021, 21:34


Lokaal Nieuws

WIJK EN AALBURG – Woensdag 30 juni in alle vroegte werd in het atrium van Wijkestein in Wijk en Aalburg een hekwerk geplaatst en stro neergelegd. Daarna kwamen er geiten, schapen, kippen, eenden, konijnen, honden en een ezel naar binnen. Een heuse ‘beestenboel’.

De gehele dag konden de bewoners naar de dieren komen om ze te aaien en te knuffelen. Het was een drukte van belang en velen maakten gebruik van het knuffelen, iets wat iedereen al lang had moeten missen door de corona. Zelfs degene die niet naar de dieren konden komen kregen toch de mogelijkheid om de dieren te aaien.

De dieren kwamen gewoon in het appartement langs en lagen zelfs even op bed bij de bewoner. Dankzij Roel en Dorien van ‘Roelsbeestenboel’ uit Ingen is het een fantastische dag geworden voor mens en dier.