Buitenconcert Kunst Na Strijd

6 juli 2021, 21:23


Regio Info

WOUDRICHEM – De Woudrichemse Muziekvereniging Kunst Na Strijd kijkt met gemengde gevoelens terug op het afgelopen seizoen. De vereniging had graag in november 2020 het jubileumjaar ‘100 jaar KNS’ willen afsluiten met een spectaculair Circusconcert in ’t Rondeel te Woudrichem.

Corona gooide roet in het eten. Een half jaar lang hebben alle repetities stilgelegen. Op dinsdagavond 13 juli zal bij mooi weer een concertje worden gegeven op ’t Rond in Woudrichem. De aanvang is 19.00 uur. Eindelijk zullen de klanken van het Opleidingsorkest en het Harmonieorkest weer te horen zijn. Deze avond zal er een vlot en gevarieerd programma gespeeld worden. Uiteraard is iedereen welkom op ’t Rond, waar u zo langs kunt komen zonder toegangsbewijs of coronapaspoort en de toegang gratis. 

De vereniging heeft niet stilgezeten in Coronatijd. Voor komend najaar staan er al weer verschillende optredens op de rol. In oktober zal KNS meedoen aan het Altena Streekfestival en op kerstavond zal het Harmonieorkest te horen zijn in de Hervormde Kerk in Woudrichem tijdens de kerstnachtdienst. In januari staat een mooi nieuwjaarsconcert gepland. Dit concert vindt plaats op vrijdagavond 7 januari in ’t Rondeel in Woudrichem.