vmbo De Schans in Sleeuwijk, samen en gezellig

2 juli 2021, 05:51


Lokaal Nieuws

SLEEUWIJK – Altijd spannend, een kennismakingsmiddag voor nieuwe brugklasleerlingen. Bij wie kom ik in de klas en wie wordt mijn mentor?

Mevrouw Branderhorst, de nieuwe directeur van De Schans per 1 augustus, gaf de toekomstige brugklasleerlingen een hartelijk welkom. De lentoren van De Schans waren ook nauw betrokken bij de kennismakingsmiddag. Deze bovenbouwleerlingen gaan er komend schooljaar voor zorgen dat de nieuwe leerlingen zich thuis voelen en maken hen wegwijs in de school.

Mevrouw Branderhorst noemde twee belangrijke kernwaarden van de Schans: samen en gezellig en dat is precies waar deze middag aandacht aan is besteed. Samen deden de leerlingen leuke activiteiten en iedereen vond het erg gezellig.