Wethouders Van Vugt en Sheikkariem openen nieuwe speelvoorziening en jeu de boulesbanen in Giessen

26 juni 2021, 06:26


Lokaal Nieuws

GIESSEN – Woensdag 30 juni opent wethouder Roland van Vugt de nieuwe speelvoorziening bij de HartenJager in Giessen. Tegelijk opent wethouder Shah Sheikkariem de nieuwe jeu de boulesbanen van jeu de boulesvereniging ‘De Verbinding’.

Op initiatief van inwoners en de Hartenbrigade zijn onder andere een schommel, kabelbaan en waterspeelplaats aangelegd in de tuin rondom de HartenJager. Dorpsraad, betrokken inwoners, de Hartenbrigade en de gemeente werkten de plannen samen uit.

Ook is er samenwerking met de jeu de boulesvereniging. Zo zorgde het bestuur daarvan voor het grondwerk en werden de jeu de boulesbanen uitgebreid. Tijdens de opening verzorgen de buurtsportcoaches van de gemeente leuke en sportieve kinderactiviteiten.