Gewijzigde vaartijden tijdens midzomer dienstregeling

22 juni 2021, 18:33


Regio Info

REGIO – In de maanden juli en augustus vaart Riveer een midzomerdienstregeling. Hierdoor zijn de vertrektijden van de voet- en fietsveren rondom Gorinchem op sommige momenten anders dan tijdens de reguliere dienstregeling.

In de ochtendspits gaat het veer Gorinchem-Sleeuwijk eenmaal per uur. In de middag geldt dit juist op het traject Gorinchem-Woudrichem. Gedurende de midzomerdienstregeling gaat het veer Gorinchem-Woudrichem ’s ochtends tot 9.15 uur ieder half uur en ’s middags is dat vanaf 14.30 uur het geval op de route Gorinchem-Sleeuwijk.

Kiest u deze zomer voor de veerpont tijdens een dagje uit naar Loevestein of Vuren? De eerste afvaart met de veerdienst van Gorinchem naar de toeristische trekpleisters is dagelijks om 12.15 uur. Gedurende de midzomerdienstregeling is de gehele vloot overdag in bedrijf. Dit betekent dat de watertaxi van donderdag 29 juli tot en met zondag 29 augustus vanaf 19.00 uur beschikbaar is. Overdag kunt u als reiziger op alle trajecten gebruik maken van de reguliere dienstregeling.