Virtuele Tour Ondernemen maakt plaats voor een fysieke Tour Ondernemen deze zomer

22 juni 2021, 18:57


Lokaal Nieuws

ALTENA – Tour Ondernemen van woensdag 23 juni via facebook van de gemeente Altena gaat niet door. De versoepelingen rond coronamaatregelen volgen elkaar snel op en geven ondernemers meer ruimte om weer te ondernemen.

Dat is te merken in het aantal vragen dat het team Ondernemen van de gemeente voorafgaand aan Tour Ondernemen heeft ontvangen. Na lange tijden van digitale afstand door corona kiezen wethouder Matthijs van Oosten en zijn team Ondernemen er daarom nu voor om op 23 juni de virtuele tour te laten vallen en het gebied weer in te trekken om fysiek met lokale ondernemers in gesprek te gaan.

Een nieuwe datum en plaats voor de volgende fysieke Tour Ondernemen volgt nog.