Bestseller auteur Maartje Blijleven spreekt over communities bij Powerful Business Women’s Club

22 juni 2021, 18:30


Lokaal Nieuws

WERKENDAM – Internationaal spreekster en bestseller auteur Maartje Blijleven sprak deze week tijdens een offline meeting van de Powerful Business Women’s Club, exclusief voor leden.

De digital community expert sprak in Werkendam over ‘The wonderful world of communities’. Hierbij ging zij ook in discussie met de ambitieuze, vrouwelijke ondernemers. De meeting vond plaats bij Bruud in Werkendam, één van de leden van de Power Business Womens’ Club. Het was de eerste meeting die weer volledig offline was, na eerdere hybride bijeenkomsten. Hierbij was een deel van de leden van de club aanwezig. Zij ontmoeten elkaar maandelijks voor onderwerpen die aansluiten op hun (internationale) business. Blijleven werd uitgenodigd als spreker op de meeting van juni, omdat digitaal netwerken een belangrijk onderdeel is van het huidige bedrijfsleven.

De Powerful Business Women’s Club is opgericht door Tineke Rensen op 7 maart 2018. De onderneemster miste een kwalitatief goed netwerk voor vrouwelijke ondernemers in Nederland. Geen gewone ‘club’ maar een netwerk met ambitieuze onderneemsters met bedrijven verspreid over Nederland en internationaal opererend.