Beachtop in Werkendam

22 juni 2021, 19:03


Sport Nieuws

WERKENDAM – Op zaterdag 26 juni, omdat het weer mag, organiseert Beachsport Vereniging Werkendam in samenwerking met de Nevobo, de Nederlandse Volleybal Bond, het eerste beachvolleybal topdivisietoernooi na Corona.

Tijdens deze Lipton Topdivisie zullen topteams bij zowel de heren als de dames Werkendam bezoeken om het na lange tijd tegen elkaar op te nemen. Bij de dames zullen een aantal teams die trainen op de Copakadijk deelnemen, waarmee dit toernooi een extra aantrekkelijk tintje krijgt om naar te komen kijken, want ook dat mag weer. Publiek is welkom op misschien wel de mooiste beachsportlocatie van Nederland, het clubhuis en de terrassen zijn open. Wel geldt de 1,5 meter regel nog steeds.

De eerste wedstrijden zijn gepland om 9.00 uur, de finales worden rond 16.00 uur gespeeld. De locatie ligt aan de Werkina 1 in Werkendam. Er is meer dan voldoende parkeerruimte.