Zonnige wandeling door de jongeren van Hart en Hand voor ouderen

5 juni 2021, 06:34


Lokaal Nieuws

WERKENDAM – Op de zonnige avond van woensdag 2 juni hebben de jongeren van Hart en Hand voor ouderen de bewoners van Goezate in Werkendam mee naar buiten genomen. De jaarlijkse wandeling stond op het programma.

Ongeveer 25 jongeren hebben zich ingezet om een fijne avond te verzorgen voor de bewoners van Goezate. Jong en oud genoot van het heerlijke weer. Onderweg was er tijd voor een praatje. De route was uitgestippeld langs herkenbare punten in Werkendam. Zo werd er gelopen langs de Hoogstraat en het hertenpark.

De afgelopen tijd heeft Hart en Hand voor ouderen zich creatief ingezet voor Goezate. “Ondanks de maatregelen was er gelukkig ruimte voor gezelligheid op maat”, zegt de commissie. “We willen juist in deze tijd laten zien dat we aan de ouderen denken. En daarom blijven we jongeren en ouderen aan elkaar verbinden!” De bewoners hebben genoten van de wandeling. Bij terugkomst in Goezate was er ijs van IJssalon Pinokkio. De commissie van Hart en Hand voor ouderen: “We zijn elke keer weer dankbaar dat er zoveel jongeren zijn die zich willen inzetten, want alleen met hen kunnen we fijne avonden organiseren.”