Jongerenraad Going4Altena zet enquête uit onder jongeren

5 juni 2021, 06:25


Lokaal Nieuws

ALTENA – De jongerenraad Going4Altena is gestart met een enquête onder jongeren in Altena over wat zij belangrijke thema’s vinden voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Deze enquête is opgesteld door de jongerenraad van de gemeente Altena. Met deze enquête wil de jongerenraad de interesses onder jongeren, alsmede het beeld van de lokale politiek onderzoeken. Met de uitkomsten willen zij in een later stadium met de verschillende politieke partijen in gesprek om hen te laten inzien wat zij beter kunnen doen voor de jongeren in de gemeente Altena en welke jongeren-thema’s er meegenomen kunnen worden in hun verkiezingsprogramma’s.

In een filmpje op Instagram roept een lid van de jongerenraad op om mee te doen aan deze enquête: “Vul onze enquête in en laat weten wat jij belangrijk vindt in de gemeente. Wij gaan voor jou aan de slag voor een betere gemeente.” Jongeren die de enquête invullen en hun gegevens achterlaten, maken daarnaast kans op een van de vijf bol.com cadeaukaarten van 20 euro. De enquete is te vinden via een link op Instagram ‘going4altena’.