Wethouder Sheikkariem brengt bezoek aan priklocatie Almkerk

1 juni 2021, 17:46


Lokaal Nieuws

ALMKERK – Wethouder Shah Sheikkariem heeft afgelopen zaterdag een bezoekje gebracht aan de priklocatie in Almkerk.

Zowel de beheerder, Corry van den Oever, als de coördinatoren van de GGD zijn zeer tevreden over de onderlinge samenwerking. Volgens de wethouder loopt alles volgens plan en is een kleine waardering vanuit de gemeente Altena hier meer dan op zijn plaats. Ook spreekt hij een dankwoord uit aan alle ondersteuning van verkeersregelaars tot huisartsen en iedereen die zijn steentje bijdraagt.

Shah Sheikkariem: “Goed om te constateren is dat we sinds de opening geheel volgens planning vaccineren. De teller stond zaterdag om 16.00 uur op 7.333 vaccinaties in ‘ t Verlaat in Almkerk. We komen op stoom! De samenwerking met de GGD gaan we in de toekomst nog verder intensiveren, want zowel gemeente Altena als de GGD slaan de handen ineen om gezondheid en vitaliteit sterker te profileren.”