Muziekvereniging Excelsior uit Genderen is ‘Club van het Jaar’ binnen Altena

29 mei 2021, 06:37


Lokaal Nieuws

GENDEREN – Muziekvereniging Excelsior uit Genderen is Club van het Jaar binnen de gemeentegrenzen van Altena geworden.

De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Anno 2021 bestaat Excelsior uit een fanfare en een slagwerkgroep, die beide ook een jeugdgroep hebben.

Volgens de Genderse muziekvereniging is het tegenwoordig al een hele prestatie om de jeugd enthousiast te maken en vooral te houden. Zeker in deze coronatijd, waarin thuis moet worden geoefend oefenen en online les is. De online lessen zijn overigens voor jong en oud. Op dit moment zijn de muzikanten druk online aan het repeteren voor het buitenconcert van 10 juli.