Integrale controle chaletpark ’t Werdje

20 mei 2021, 18:20


Lokaal Nieuws

WIJK EN AALBURG – De gemeente Altena hield dinsdag 18 mei, samen met een aantal andere instanties, een integrale controle op chaletpark ’t Werdje aan de Maasdijk in Wijk en Aalburg.

Naast de gemeente Altena zijn de politie, de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de GGD/GGZ bij de actie betrokken. De controle richtte zich op onder meer de regels rond bouwen, milieu en brandveiligheid. Ook werd gekeken naar de woon- en leefomstandigheden op de camping. Medewerkers van de GGZ waren aanwezig voor eventuele hulpvragen van bewoners. De GGD keek met name naar de sociale leefomstandigheden. Gemeenten voeren regelmatig integrale controles uit bij bijvoorbeeld bedrijven.

Tijdens de controle is één man aangehouden, omdat hij nog een openstaande gevangenisstraf van 169 dagen had. Daarnaast is een proces-verbaal opgemaakt voor het opgeven van een valse naam en is een proces-verbaal opgemaakt voor het rijden met een geschorst rijbewijs.