Groen licht voor aanleg glasvezel op bedrijventerreinen Altena

18 mei 2021, 17:56


Lokaal Nieuws

ALTENA – De afgelopen periode heeft DELTA Fiber Netwerk via een uitgebreide campagne geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op de bedrijventerreinen in Giessen, Veen, Werkendam en Wijk en Aalburg.

Goed nieuws voor alle aanmelders. Er is voldoende interesse in een glasvezelaansluiting. Daardoor kan DELTA Fiber Netwerk de aansluitingen realiseren en profiteren de ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen binnenkort van de voordelen van glasvezelinternet. Mede dankzij de inzet van lokale telecomaanbieders heeft DELTA Fiber Netwerk het benodigde percentage aanmelders gehaald. Deze intensieve samenwerking met partijen uit de regio, kenmerkt de werkwijze van DELTA Fiber Netwerk. Naast lokale aanbieders, kunnen ondernemers en bewoners zich ook aanmelden bij verschillende bekende landelijke telecompartijen.

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de aanleg in volle gang. De ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen in Altena ontvangen voor de zomervakantie meer informatie over de planning en de graafwerkzaamheden. Meer weten over de aanleg van het glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen in Altena? Doe dan de postcodecheck op gavoorglasvezel.nl/zakelijk en bekijk de status van uw adres.