Vervolgworkshop over je LinkedIn profiel

9 mei 2021, 12:33


Regio Info

ALTENA – Na twee basistrainingen over LinkedIn komt er een nieuwe workshop aan waarin de verdiepingsslag gemaakt gaat worden. Uw profiel staat. Hoe nu verder?

Op de agenda voor deze workshop staan onder meer de volgende onderwerpen. Hoe presenteer ik mijzelf op een persoonlijke professionele manier? Hoe bereik ik de mensen die ik wil bereiken? Wat zijn mijn ‘unique selling points’ en hoe beschrijf ik dat goed? Het wordt een inspirerende workshop waarna u direct aan de slag kunt met uw persoonlijk profilering.

Deze webinar gaat door bij tien deelnemers en wordt gehouden op 30 juni van 20:00 tot 21:30. Als de coronamaatregelen het toelaten wordt de workshop gegeven in Woudrichem. Is dat niet mogelijk dan maakt men er een online variant van. Aanmelden kan via de website www.bibliotheekaltena.nl.