Comité Bevrijding Werkendam richt zich op 80-jarige herdenking

8 mei 2021, 06:59


Lokaal Nieuws

WERKENDAM – Het comité 75 jaar Bevrijding Werkendam heeft besloten om de festiviteiten van 75 jaar Bevrijding Werkendam, ook dit jaar geen doorgang te laten vinden.

Tijdens het vele online vergaderen zijn allerlei mogelijkheden voor mooie herdenkingen en feestelijke activiteiten onderzocht. De beste periode voor herdenken en vieren is nu in april en mei, maar dat was gezien de coronasituatie en de maatregelen niet haalbaar. Gedacht werd aan verplaatsing naar september, maar ook daarvan is het comité van mening dat het nog te onzeker is om een programma met de bijbehorende kosten te gaan samenstellen.

Van uitstel komt geen afstel. Het comité richt nu zijn pijlen op de 80-jarige herdenking en viering in 2025 en gaat broeden op een mooi uitgebreid programma om er met de Werkendammers een fantastisch Bevrijdingsfeest van te maken.