ByJasmin fotografie behaald nominatie voor Bruidsfoto Award 2021

6 mei 2021, 16:52


Lokaal Nieuws

SLEEUWIJK – Op 22 maart 2021 zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2021. ByJasmin Fotografie uit Sleeuwijk is het hierbij gelukt een nominatie te behalen in de categorie Emotie.

De Bruidsfoto Award wordt voor de zestiende keer op rij georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om bruidsparen te inspireren voor hun eigen bruiloft en kennis te laten maken met eigentijdse bruidsfotografie en professionele fotografen. Uit een aantal van ruim 700 inzendingen koos de onafhankelijke en internationale vakjury 64 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2021. In de 8 fotocategorieën zijn verschillende aantallen foto’s genomineerd.

Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2021 is de race nu echt van start gegaan. Tot 13 augustus 2021 kunnen aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via www.bruidsfotoaward.nl. Begin september 2021 worden de Award winnaars in de 8 categorieën bekendgemaakt. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2021.