Zeer grote brand in Beatrixhaven Werkendam

2 mei 2021, 09:33


Lokaal Nieuws

WERKENDAM – Bij een bedrijf aan de Beatrixhaven in Werkendam is zondagochtend een brand uitgebroken. In een appartement boven het bedrijf waar de brand ontstaan is zijn mogelijk nog personen aanwezig.

De veiligheidsregio meldt dat er mogelijk nog personen aanwezig zijn in het brandende appartement boven het bedrijfspand. Er is uit voorzorg een traumahelikopter en ambulance opgeroepen. Er is opgeschaald naar een Grip-1- situatie. Het zou gaan om een bedrijf voor betimmering en interieurbouw van schepen.

Er is veel rookontwikkeling door de brand. Om de brand te bestrijden en om uitbreiding te voorkomen zet de brandweer extra materieel in. Een drone komt ter plaatse om (warmte) beelden van bovenaf te maken.  Omwonenden die last hebben van de rook worden geadviseerd ramen en deuren te sluiten.