Eis voor voorwaardelijke gevangenisstraf voor huren en doorverkopen van aggregaten

29 april 2021, 08:34


Lokaal Nieuws

WERKENDAM – De man die onder meer verantwoordelijk is voor het huren en doorverkopen van aggregaten in Werkendam, heeft tien maanden voorwaardelijke gevangenisstraf tegen zich horen eisen.

De man heeft een enorm strafblad met vermogensdelicten en verkeersovertredingen, maar dat is volgens hem nu gestopt. Hij is nu na jaren in de gevangenis vijf weken vrij. Hij heeft een huis gevonden, werk en hij ondergaat een opgelegde behandeling voor zijn antisociale persoonlijkheidsstoornis.

Hij stond nu voor de rechter voor zes zaken in Midden-Brabant, waaronder het voorval in Werkendam. Omdat de zaken al lang geleden zijn gepleegd, en ze tegelijk met een vorige had kunnen worden behandeld en omdat de man begin lijkt te hebben gemaakt met het opzetten van een nieuw leven, wordt er nu een voorwaardelijke straf geëist. De rechtbank doet 10 mei uitspraak.