Politie controleert opvallende, dure voertuigen in Veen en Werkendam

17 april 2021, 07:04


Hulpdiensten

VEEN/WERKENDAM – Donderdag zijn in de middag en avond op diverse locaties in Werkendam en Veen controles uitgevoerd door de politie.

In het kader van de ‘patseraanpak’ controleerde de politie opvallende, dure voertuigen. Die werden van de weg gehaald waarna de controle plaatsvond. Het is niet bekend wat het resultaat is van deze controle.

Daarnaast zijn ook overige verkeersovertredingen in de controles meegenomen waarbij er boetes zijn geschreven voor het mobiel bellen tijdens het rijden, het niet dragen van een autogordel, rijden onder invloed, twee keer voor het niet kunnen tonen van een geldig identiteitsbewijs, een WOK- melding (Wacht Op Keuren) voor een uitlaat en voor het niet op juiste wijze gebruik maken van een handelaarskenteken.