Studieplekken Bibliotheek Woudrichem open

16 april 2021, 17:03


Lokaal Nieuws

WOUDRICHEM – Vanaf nu zijn studenten welkom om te studeren in de Bibliotheek op De Werf in Woudrichem. In goed overleg met de veiligheidscoördinator van de gemeente Altena kan de Bibliotheek tijdens de lockdown zes studieplekken beschikbaar stellen.

“We zijn heel blij met deze mogelijkheid”, aldus Marian van der Wal, directeur van de Bibliotheek CultuurPuntAltena. “Het voelt voor ons als een eerste stap naar weer open gaan. De behoefte onder studenten is er. Wij kunnen hen een coronaproof plek bieden waar in alle rust gestudeerd kan worden. Wanneer studenten geen eigen computer hebben, kunnen ze gebruik maken van onze publieke computers.”

Er gelden een aantal voorwaarden voor het studeren in de Bibliotheek. De studieplekken zijn van maandag tot en met vrijdag in de ochtend open voor jongeren tot 28 jaar. Reserveren is verplicht. Dat kan via telefoonnummer (085) 040 11 63. Meer informatie en spelregels zijn te vinden op bibliotheekaltena.nl/studerentijdensdelockdown.