Zorgplein Maaswaarden zoekt ontbijtvrijwilligers

15 april 2021, 06:08


Regio Info

WIJK EN AALBURG – Zorgplein Maaswaarden zoekt vrijwilligers die willen helpen bij het ontbijt van de bewoners. En niet alleen helpen, maar ook zorgen voor een stukje gezelligheid.

Men zoekt nu specifiek voor afdeling het Anker iemand die op maandagochtend kan komen helpen. Afdeling het Anker is een afdeling waar 16 bewoners met een lichamelijke beperking wonen en een aantal van hen eet gezamenlijk in de huiskamer. U begint tussen 7.30 en 8.00 uur en rond 10.00 uur bent u klaar.

Ook op andere afdelingen en andere dagen zijn ontbijt-vrijwilligers van harte welkom. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met de coördinator vrijwilligers Bert Noorloos via 0416-698400. Mailen kan ook: b.noorloos@maaswaarden.nl.