Drie nieuwe vaccinatielocaties openen binnenkort in West-Brabant

13 april 2021, 17:51


Lokaal Nieuws

ALMKERK/REGIO – Nu de verwachting is dat er binnenkort veel meer vaccins geleverd worden, gaat de GGD in mei drie extra priklocaties openen in West-Brabant.

Het gaat om de priklocaties Breda International Airport, Tussenriemer in Roosendaal en Het Verlaat in Almkerk. De priklocatie in een hangar van Breda International Airport gaat in week 18 als eerste open. De andere twee volgen in week 20. In Het Verlaat in Almkerk wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan de inrichting.

Uiteindelijk is het de bedoeling om op alle locaties zo maximaal mogelijk te vaccineren, liefst zeven dagen per week. Het is echter afhankelijk van de beschikbare vaccins hoeveel dagen deze drie locaties vanaf het begin open zullen gaan. Mogelijk is dit niet gelijk zeven dagen per week. De openingstijden voor deze de locaties zijn vooralsnog van 8.00 tot 16.00 uur. Het is nu nog niet bekend of de verschillende vaccins op alle locaties ingezet worden.