Controles in garageboxen en haven

8 april 2021, 17:20


Lokaal Nieuws

ALTENA – Woensdag 7 april zijn wederom controles uitgevoerd in garageboxen en opslaglocaties op verschillende plekken in Midden- en West-Brabant.

In totaal werden 89 garageboxen en 196 opslaglocaties bezocht door de gemeenten in samenwerking met de politie, Douane en het UWV. In de gemeente Altena werden 25 garageboxen gecontroleerd en zijn enkele locaties in de haven van Werkendam gecontroleerd. Bij de controles in Altena zijn geen zaken aangetroffen die in verband kunnen worden gebracht met criminaliteit of andere bijzonderheden. Op andere plekken buiten Altena werden antieke vuurwapens, flessen lachgas en een afvaldumping met asbest gevonden en werd illegale bewoning ontdekt. 

De acties hebben als doel het ontdekken en beëindigen van criminele activiteiten en het weerbaar maken van verhuurders. In maart vonden ook zulke controles plaats.