Automobilist zwaargewond bij eenzijdig ongeval in Nieuwendijk

1 april 2021, 11:00


Hulpdiensten

NIEUWENDIJK – Bij een eenzijdig ongeval op de Ippelseweg in Nieuwendijk is woensdagmiddag rond 17:30 uur een automobilist zwaargewond geraakt.

De automobilist is door nog onbekende oorzaak met zijn auto frontaal tegen een boom langs de Ippelseweg in Nieuwendijk gereden. Het voertuig is vervolgens in het water terechtgekomen. De automobilist is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De arts van de traumahelikopter is met de ambulance meegegaan.

De hulpdiensten rukten groots uit. De brandweer van Almkerk en een speciaal hulpverleningsvoertuig uit Werkendam kwamen ter plaatse. Ook de politie, ambulance en een traumahelikopter zijn ter plekke gekomen. Een berger heeft de auto vervolgens uit het water getrokken en meegenomen. De Ippelseweg was ten tijde van het ongeval afgesloten.