Riveer hervat reguliere dienstregeling op alle veren

30 maart 2021, 18:12


Lokaal Nieuws

REGIO – Vanaf woensdag 31 maart zal Riveer op alle veerverbindingen weer overgaan op de reguliere dienstregeling. Zowel de voet- en fietsveren als de autoveren zullen weer gaan varen zoals u gewend bent. Dit betekent ook dat de zomerdienstregeling per 1 april weer ingaat op het veer Aalst-Veen.

Met het verruimen van de avondklok naar 22.00 uur zal het veer Brakel vanaf 31 maart ook tot die tijd varen, zoals gewoonlijk. Vanaf 1 april vaart ook het veer Aalst-Veen een uur langer. De laatste afvaart is dan om 20.50 uur. De dienstregeling van alle veren is te vinden in de reisplanner op de website en in de Riveer app. Via pushberichten in de app ontvangen reizigers bovendien het snelst informatie over veranderingen in de dienstregeling en maatregelen tegen het coronavirus. 

Aan boord worden maatregelen in acht genomen die bijdragen aan een veilige omgeving en worden reizigers verplicht om de regels, zoals het dragen van een mondkapje, in acht nemen. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wordt verzocht om uitsluitend gebruik te maken van de dienstregeling als dit strikt noodzakelijk is.