Training Taal voor het Leven

28 maart 2021, 13:36


Regio Info

ALTENA – Vind jij het belangrijk dat iedereen in Altena mee kan doen? En wil jij je steentje bijdragen op het gebied van taalontwikkeling? Meld je dan aan voor de training Taal voor het Leven.

Na het volgen van de training kun je aan de slag als Taalvrijwilliger. Je leert jouw Taalmaatje beter lezen, schrijven en spreken door één op één begeleiding. De cursus start op 1 april en duurt in totaal 4 dagdelen.

Wat als de lockdown/ aangescherpte coronamaatregelen nog steeds van kracht zijn? Wanneer de coronamaatregelen het nog niet toelaten een training op onze locatie te geven, dan wordt dit een online training. Deelnemers die zich aanmelden voor deze trainingen houden we hiervan op de hoogte. Aanmelden als Taalvrijwilliger doet je via de website www.bibliotheekaltena.nl.