Online lezing boekselen ‘Vind je eigen woorden’

28 maart 2021, 13:38


Regio Info

ALTENA – Met kleurrijke voorbeelden en persoonlijke verhalen vertelt Loes Vork op 12 april hoe zij de creatieve hobby boekselen bedacht en wat de techniek voor haar betekent.

Sinds 2010 geeft Loes workshops boekselen en in 2019 verscheen haar boek ‘Uitgelezen’. Bij boekselen gebruik je een boek dat je niet meer wilt lezen als een creatieve speeltuin. Het is een toegankelijke (en verslavende) techniek die mensen aanspreekt die houden van boeken, lezen, taal en toeval. Boekselen is niet alleen een fijne hobby, maar ook een manier om je creativiteit terug te vinden, dingen te verwerken, naar jezelf te kijken en te ontspannen.

Deelname aan deze online lezing op 12 april om 19.00 uur is gratis voor leden van de Bibliotheek CultuurPuntAltena en leden van Stichting Kunst. De lezing volg je via Zoom met een computer, laptop, tablet of smartphone. Aanmelden kan via de link op de website www.bibliotheekaltena.nl.