Vervoerder Arriva start met Bravoflex in Altena

26 maart 2021, 17:05


Lokaal Nieuws

ALTENA – Op aandringen van de gemeente Altena start er een alternatieve vorm van openbaar vervoer in de vorm van Bravoflex. Dit is een flexibele vervoerservice op afroep die zonder vaste route rijdt van halte naar halte.

Bravoflex rijdt van elke bushalte in de gemeente Altena naar de knooppunten Sleeuwijk Tol en Kromme Nol. Reigers boeken zelf Bravoflex wanneer het jou uitkomt, ’s avonds en in het weekend. Je reserveert via de app en bepaalt zelf hoe laat en bij welke halte je wordt opgehaald. Ook brengt Bravoflex reizigers naar de opstapplaatsen van de veren richting Gorinchem in Sleeuwijk, Werkendam, Woudrichem.

Bravoflex rijdt in Altena het hele jaar van maandag tot en met vrijdag van 19.00 tot 00.00 uur en op zaterdag, zondag- en feestdagen van 09.00 tot 00.00 uur. Je betaalt voor wat je reist. De kosten bestaan uit een opstap- en kilometertarief. Het kilometertarief wordt berekend aan de hand van de kortste route van A naar B. Betalen is eenvoudig, met je pinpas bij de chauffeur. Kijk voor meer informatie hierover op www.bravo.info/bravoflex.