Afvalcontainer aan Jagerspad in brand gestoken

14 maart 2021, 17:37


Lokaal Nieuws

GIESSEN – Het brandweerkorps van Giessen werd in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 03.00 uur opgeroepen voor een buitenbrand aan het Jagerspad in Giessen. Ter plaatse bleek het te gaan om een afvalcontainer die vermoedelijk in brand is gestoken.

De Klussenier Martijn Barendse is de eigenaar van de container en hoopt dat iemand iets heeft gezien. “Het is de tweede keer dat mijn afvalcontainer in brand is gestoken, eerder is deze ook al een keer beklad. De held(en) die dit hebben gedaan, zou ik heel graag eens willen spreken. Naast het niet respect hebben voor andermans spullen belast je hiermee de brandweer en zadel je mij op met een rekening voor het herstel van de container!”

“Het is natuurlijk ook van de zotte dat nu we een avondklok hebben er blijkbaar mensen op straat zijn en dan vervolgens ook nog eens mijn container in brand durven te steken. Voor diegene met de gouden tip ligt een beloning klaar. Mensen mogen mij altijd bellen op 06-52656692 als ze iets hebben gehoord of gezien.”