Ernstig bedrijfsongeval met stalen constructie in Hank

8 maart 2021, 17:11


Hulpdiensten

HANK – Maandagmiddag 8 maart is er een ernstig bedrijfsongeval gebeurd bij Jasons Bridging aan het Keizersveer in Hank. Een 60-jarige man uit Ridderkerk is daarbij ernstig gewond geraakt.

Artsen hebben ter plaatse het slachtoffer gereanimeerd. Uit onderzoek van de politie moet blijken hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, ook voert de SZW (Arbeidsinspectie) onderzoek uit. Vermoedelijk is de man onder de stalen constructie terecht gekomen laat woordvoering van de politie weten. De werkzaamheden op het bedrijf zijn stilgelegd en medewerkers zijn opgevangen. Het slachtoffer is met een ambulance onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht.

Het bedrijf heeft een werf in Hank waar vanuit tijdelijke brugonderdelen worden verhuurd. Men werkt er met grote stalen constructies die verplaatst moeten worden.