Zeilclub Kurenpolder uit Hank zoekt nieuwe (jeugd)leden

4 maart 2021, 08:58


Regio Info

HANK – Zeilclub Kurenpolder (ZCK) uit Hank leert kinderen zeilen. Van jonge zeilers tot wedstrijdzeilers. De club is op zoek naar nieuwe leden voor zowel de beginners als de gevorderden groepen.

De zon breekt door en veel ouders kijken hoe ze iets leuks voor hun kinderen kunnen bedenken. Even los van schermpjes de buitenlucht in. Liefst iets wat nog bijdraagt aan de ontwikkeling van hun kinderen. Naast de Biesbosch aan de A27 bij Hank ligt Zeilclub Kurenpolder (ZCK). Daar is men al vanaf 1974 bezig kinderen te leren zeilen. Van beginners tot wedstrijdzeilers. Het is onwijs leuk om te doen en ze leren er zelfstandig een zeilboot te besturen wat goed is voor hun zelfvertrouwen. Zeker op de veilige en besloten recreatieplas Kurenpolder.

In maart starten de trainingen voor zowel beginners als gevorderden. Op de website is alle informatie, contact- en inschrijfmogelijkheden te vinden. Is zeilen wel iets voor mijn kind? Wedden van wel? Geef uw kind nu op op www.zck.nl.