Themadienst over orgaandonatie

2 maart 2021, 18:17


Regio Info

GENDEREN – ‘Hetzij wij leven, hetzij wij sterven, wij zijn van Christus’. Een prachtige geloofsbelijdenis. Maar hoe zit het dan na ons sterven?

Want we hebben tegenwoordig de mogelijkheid om na ons leven door orgaandonatie iets af te staan waardoor een ander verder kan leven. Een prachtige gedachte maar mag dat wel als Christen? Zegt de Bijbel daar iets over? Zeker nu we tot een keuze gedwongen worden door de overheid geen onbelangrijke vraag om onszelf te stellen.

Zondag 7 maart om 18.30 uur is er vanuit de Gereformeerde kerk Genderen een themadienst met ds. Jannie van den Brink en muzikale medewerking van de praiseband Inspiration. U bent van harte welkom online mee te vieren. U kunt meekijken via www.gereformeerdekerkgenderen.nl.