Werken bij de gemeente Altena

28 februari 2021, 12:19


Regio Info

ALTENA – Ben jij flexibel en vastberaden? Hou jij van uitdagende situaties? Ontdek dan de gemeente Altena als werkgever. Niets zo uitdagend als werken bij een jonge gemeente. Gemeente Altena heeft een aantal vacatures open staan.

Informatieadviseur Ruimtelijk Domein, Beleidsadviseur samenleving of juridisch adviseur vergunningen. Het zijn drie van de totaal zes openstaande vacatures bij de gemeente Altena. De ontwikkeling van de medewerkers staat bij gemeente Altena centraal. De 400 medewerkers werken op locaties die ingericht zijn op samenwerken. Je werkplek bij de gemeente is een keuze. Dat betekent dat je daar werkt waar dat het meest gewenst is. Dat kan thuis zijn, op locatie of in het gemeentehuis.

Is een baan bij de grootste gemeente van Noord-Brabant mogelijk iets voor jou? Via de speciale website www.werkenbijgemeentealtena.nl kan je per vacature de volledige informatie, vereisten en arbeidsvoorwaarden bekijken.