Riveer gaat gedeeltelijk over op reguliere dienstregeling

24 februari 2021, 19:27


Lokaal Nieuws

REGIO – Vanaf maandag 1 maart zal Riveer op de meeste veerverbindingen weer overgaan op de reguliere dienstregeling. Dit betekent dat alle veerponten zowel in de spits als in de daluren weer gaan varen zoals u dat gewend bent.

In verband met de verlenging van de avondklok vaart alleen het veer Brakel korter, namelijk tot 20.00 uur. Dit laatste geldt tot nader order. Met de aangekondigde versoepelingen voor middelbare scholen, zal het ook weer drukker worden op de diverse veren. Aan boord worden de maatregelen genomen die bijdragen aan een veilige omgeving en worden reizigers verplicht om de regels, zoals het dragen van een mondkapje, in acht te nemen.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, roept Riveer op om uitsluitend gebruik te maken van de dienstregeling als dit strikt noodzakelijk is. Het advies van de Rijksoverheid is nog steeds om thuis te werken, tenzij dit niet anders kan. De dienstregeling is te vinden in de reisplanner op de website en in de Riveer app. Via pushberichten in de app ontvangen reizigers bovendien het snelst informatie over veranderingen in de dienstregeling en maatregelen tegen het coronavirus.