Jeugddienst met als thema ‘Let fear not overtake hope’

24 februari 2021, 19:31


Regio Info

WERKENDAM – Zondagavond 7 maart om 18.00 uur is de volgende jeugddienst in de Biesboschkerk in Werkendam.

De spreker is Tom van Dongen en de muziek wordt begeleid door Marcel van de Poel. Het thema is ‘Let fear not overtake hope’. Veel jongeren kampen nu met eetstoornissen en suïcidale gedachten vanwege het coronavirus. Ze leven in angst en hebben weinig vertrouwen in de toekomst. Er is geen licht aan het einde van de tunnel, maar volgens de Hervormde Gemeente Werkendam is er wel licht aan het eind van de tunnel samen met God.

Aanmelden kan via jeugddienstwerkendam@gmail.com. Let op, er zijn maar 30 plaatsen beschikbaar. De dienst is ook te volgen via het YouTube kanaal van de Hervormde Gemeente Werkendam wijk 1.