Ook dinsdag 9 februari wordt er geen afval opgehaald

8 februari 2021, 17:27

Lokaal Nieuws

ALTENA – Door het winterse weer is het voor de chauffeurs en beladers niet verantwoord vandaag de weg op te gaan. “De Afvalstoffendienst haalt maandag 8 en dinsdag 9 februari geen afval op”, schrijft de gemeente Altena. Er wordt per dag gekeken of het afval ophalen kan worden ingehaald.

Er wordt de komende week per dag bekeken of het mogelijk is het afval op te halen. De inwoners worden op de hoogte gehouden via de AfvalAltena app, de website en sociale media. Wanneer het afval alsnog wordt opgehaald laten we nog weten.

De gemeente Altena laat weten: “In overleg met de Afvalstoffendienst wordt overlegd wanneer het niet-ingezameld afval kan worden opgehaald. Daar kunnen we op dit moment nog geen toezeggingen over doen.” Het milieustation in Giessen is dinsdag 9 februari wel open in tegenstelling van maandag 8 februari. De gemeente verwijst naar hun website voor de laatste updates.