Coronaboete voor 12 jongeren in tuinhuisje

31 januari 2021, 18:35


Lokaal Nieuws

WIJK EN AALBURG – De politie heeft op 30 januari rond middennacht 12 personen bekeurd in Wijk en Aalburg. Zij hielden zich op in een tuinhuisje.

Na een melding van geluidsoverlast is de politie ter plaatse gekomen. Daar constateerde de politie zelf ook de geluidsoverlast. De overlast kwam uit een tuinhuisje waar jongeren samen waren gekomen. De politie laat weten: “De jongeren waren allemaal rond de 20 jaar oud”. In het tuinhuisje was het niet mogelijk onderling voldoende afstand te houden in verband met de coronamaatregelen.

Alle aangetroffen personen hebben een bekeuring gekregen voor het niet houden aan de 1,5 meter regel. “Wij snappen dat dit een moeilijke tijd is voor een ieder, maar houd je aan de coronamaatregelen”, aldus de politie.