Kerstboom in brand gestoken op Marktplein

13 december 2020, 20:18


Lokaal Nieuws

WIJK EN AALBURG – Regelmatig gaat het mis in Wijk en Aalburg wat de kerstboom op het Marktplein betreft. Deze werd opnieuw binnen enkele dagen in brand gestoken.

Ook dit jaar werd de mooie grote verlichte kerstboom op het Marktplein in Wijk en Aalburg in brand gezet. Vandalen wisten het voor elkaar te krijgen al binnen het weekend nadat de boom was geplaatst deze te vernielen inclusief de nieuw gekochte verlichting.

Dubbel pech dit jaar, de eerste kerstboom brak bij de plaatsing doormidden waarna de sponsor spoedig een nieuwe boom wist te regelen. ‘Weg boom, weg nieuwe verlichting, weg proberen het wat leuker te maken’, zo laat de organiserende vereniging weten. Het is triest dat de vernielzucht dit jaar groter lijkt dan andere jaren.