Corona proof Doemiddagen op de Schans in Sleeuwijk

12 november 2020, 17:27


Lokaal Nieuws

SLEEUWIJK – “Ik vond het niet gewoon leuk, ik vond het superleuk”, aldus een enthousiaste groep 8 leerling aan het eind van de eerste Doemiddag die VMBO de Schans op woensdag 11 november organiseerde.

Mondkapjes versieren bij Beeldende vorming, pizza’s bakken bij Zorg en Welzijn en hele leuke praktijkopdrachten bij Dienstverlening en Producten. Dertig toekomstige brugklasleerlingen beleefden een geslaagde ‘corona proof’ Doemiddag. In 3 groepjes van 10 leerlingen maakten zij op een leuke manier kennis met het VMBO.

Er worden nog meer Doemiddagen op de Schans georganiseerd. Leerlingen uit groep 8 met een VMBO basis, kader of gemengd theoretisch advies zijn van harte welkom. Aanmelden kan via de website: https://schans.cvo-av.nl/nieuws/doemiddagen/.