Online opleidingenmarkt Altena College Sleeuwijk

31 oktober 2020, 05:49


Regio Info

SLEEUWIJK – Je oriënteren op je vervolgopleiding in deze corona-tijden is een uitdaging. Maar er komt een moment dat je je keuze voor een vervolgopleiding moet maken.

Het Altena College helpt leerlingen hierbij en organiseert op dinsdag 3 november een online opleidingenmarkt van 19.30 tot 21.30 uur. Tijdens een live-verbinding is het op deze avond mogelijk om te chatten, vragen te stellen en presentaties te bekijken. Op deze manier kun je kennismaken met een ruime keuze aan interessante opleidingen op MBO-HBO- en WO-niveau en een goed beeld krijgen over de mogelijkheden voor het vervolgonderwijs.

Leerlingen uit de klassen 3 en 4 mavo, 3, 4 en 5 havo en 4, 5 en 6 atheneum van het Altena College en leerlingen uit de 4e klassen van De Schans hebben zich inmiddels aangemeld voor specifieke presentaties van opleidingen.