Snelle betaalde coronatest in Giessen

9 oktober 2020, 17:51


Lokaal Nieuws

GIESSEN – Wie snel wil weten of hij of zij besmet is met het coronavirus kan vanaf maandag 12 oktober tussen 08.00 en 18.00 uur terecht bij Nutrilab in Giessen.

Zij starten een commerciële teststraat op het terrein van Van der Stelt Transport aan de Expeditiestraat 9 in Giessen. Tegen betaling van 119 euro krijg je binnen 24 uur de uitslag. Vooraf aanmelden is niet nodig. Nutrilab stelt dat deze betaalde testen interessant kunnen zijn voor werkgevers die niet gebaat zijn bij een langere afwezigheid van medewerkers als zij meerdere dagen op de uitslag moeten wachten bij een corona test via de GGD.

Bij aankomst registreert men enkele van uw basisgegevens en betaalt u de test per PIN. Hierna wordt de test door een gekwalificeerde medewerker afgenomen en kunt u naar huis. U ontvangt de uitslag de volgende dag per SMS of email. Het afnemen van de neus- en keelswab vindt plaats onder verantwoording van de huisartsenpraktijk Giessen-Rijswijk.