Burgemeester Lichtenberg: ‘maatregelen flink strenger naleven’

30 september 2020, 17:27


Lokaal Nieuws

ALTENA – In de gemeente Altena neemt het aantal corona besmettingen hard toe. Burgemeester Lichtenberg spreekt over een ‘zorgelijke situatie’ en heeft een heldere boodschap aan alle inwoners.

De maatregelen moeten flink strenger worden nageleefd om nog verdergaande maatregelen te voorkomen. Met een stijging van 39 geregistreerde besmette personen gaat het de verkeerde kant op. Een sportvereniging, verzorgingstehuis en een basisschool zijn getroffen door het virus.

De stijging is vooral ook toe te schrijven aan het gedrag van de inwoners, de beroepseer en verantwoordelijkheid om bij klachten te gaan werken bijvoorbeeld is groot. De reeds bekende maatregelen moeten scherper in acht genomen gaan worden.