Lange files door vrachtwagen in middenberm A27

23 september 2020, 05:48


Hulpdiensten

SLEEUWIJK – Op de A27 is dinsdagmiddag een ongeluk gebeurd ter hoogte van Werkendam. De snelweg was enige dicht in de richting van Utrecht.

Bij het ongeval was een vrachtwagen betrokken. Die belandde rond 16.45 uur in de middenberm. Bij het ongeluk was ook een personenauto betrokken. Rond 17.45 uur meldde Rijkswaterstaat dat de afhandeling van het ongeluk nog uren kon duren. Het ingesloten verkeer werd weggeleid en er werd een omleiding ingesteld. Het is nog niet bekend wat de oorzaak is van het ongeval en of er mensen gewond zijn geraakt.

Er ontstonden een lange file. Ook in de andere richting stond een file. Rond 18.00 uur ging het om een file van zo’n 10 kilometer. Ter hoogte van het ongeval was in de andere richting vanwege de veiligheid een rijstrook afgesloten. Rond 21.00 uur was de A27 in de richting van Breda weer open. Later op de avond was de snelweg in de richting van Utrecht weer open voor het verkeer.