World Cleanup Day met Progressief Altena

14 september 2020, 13:28


Regio Info

ALTENA – Progressief Altena: niet één, maar éénentwintig kernen schoner op zaterdag 19 september. Help je mee?

Ken jij ook een route waar regelmatig zwerfafval ligt? Kom dan samen met ons en heel veel anderen in actie tijdens de World Cleanup Day. Samen kunnen we op deze dag Altena weer een stukje mooier maken. Vanwege corona hebben ook wij onze actie moeten aanpassen: dit jaar gaan we met kleinere groepjes in zoveel mogelijk dorpen rondslingerend vuilnis opruimen. Daarom willen we jou vragen om in jouw dorp zwerfafval op te ruimen.

Voor het benodigde materiaal wordt gezorgd, aanmelden kan via onze website of social media. Wil je meer weten over deze actie? Kijk dan op www.progressiefaltena.nl onder ‘Agenda’ – ‘World Cleanup Day 2020’.