Meer subsidie voor verduurzamen woning

13 september 2020, 12:56


Regio Info

ALTENA – Particuliere woningeigenaren die minimaal 2 isolatiemaatregelen laten uitvoeren en betalen voor 31 december 2020 komen in aanmerking voor een verhoogd subsidiebedrag.

Om particuliere woningeigenaren tegemoet te komen in deze onzekere tijden besloot minister Ollongren de subsidiebedragen tijdelijk te verhogen voor beide regelingen van de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH). De verhoging is een tijdelijke verhoging van 10% tot ongeveer 30% van de investeringskosten. De minister wil hiermee woningeigenaren extra financieel ondersteunen zodat zij verduurzamingsplannen kunnen uitvoeren.

Wil jij meer weten over deze regeling? Kijk dan op de website www.altenawoontslim.nl en maak een afspraak met een gratis energiecoach.